http://sinnebild.se/sb-media/2013/08/trycksaker-helle-w460.jpg
 

  Trycksaker

  Broschyrer, kataloger, årsedovisningar och foldrar...

  Vi kan trycksaker och levererar allt ifrån små foldrar till broschyrer i flera språkeditioner och mer komplexa och omfattande katalogproduktioner. Sinnebild samarbetar med flera olika översättningsbyråer och vi producerar trycksaker i en mängd olika språk, inklusive ryska och asiatiska språkeditioner.

  När en kund kommer in med en massiv produktinformation lägger vi, om så önskas, tid på att systematisera och strukturera informationen så att den kan presenteras på så få antal sidor som möjligt. Det kan ge stora besparingar i tryck- och distributionskostnader.

  För oss är designen och de signaler som trycksaken skickar är minst lika viktiga som innehållet. Därför kan du vara säker på att dina trycksaker kommer att få ett ordentligt lyft när du väljer att samarbeta med Sinnebild Reklambyrå.

  Kontakta oss så att vi kan berätta mer.

   Digitala trycksaker

   Flera fördelar

   Vissa av våra produktioner görs främst för digital distribution och trycks endast upp i en mindre upplaga.

   Det ger fördelar med minskade distributionskostnader och minskad miljöpåverkan. Dessutom är distributionen snabbare och eventuella ändringar/uppdateringar är enkla att ordna.

   De digitala dokumenten några uppenbara fördelar som pappersproduktioner inte har:

   1. Dokumenten är sökbara, dvs läsaren skriver in sökord för att söka igenom innehållet.
   2. Läsaren kan klicka på länkar för att få fördjupad information och/eller för att komma till valda hemsidor eller motsvarande.
   3. Ökad läsbarhet eftersom man kan zooma in i dokumenten.
   4. Man kan lägga in genvägar och annan interaktion i filerna.


   Dock så ställer digitala dokument vissa krav för att fungera. Det krävs, bland annat, att användaren har tillgång rätt digital plattform för att kunna ta del av informationen.