Sinnebild logotyp

Varför stöttar en kommunikationsbyrå en indieklubb?

MODERN LXVE är namnet ett samarbete mellan Eskilstunabaserade musiklabeln Modernshortcuts och fest(ival)arrangören Masthuggsgunget i Göteborg. Det hela går ut på att turas om att anordna klubbkvällar i respektive stad och få utbyten av såväl artister och dj:s som lärdomar och observationer från båda orterna.

Visst, Eskilstuna och Göteborg är på många sätt väldigt olika – men samtidigt också i grunden av väldigt lika. Båda städerna har ett starkt industriellt och kulturellt arv. I båda finns en strävan att alltid utvecklas och blicka framåt, samtidigt som man knyter an till historien.

Att företag stöttar olika evenemang är inget nytt; det är snarare mer regel än undantag att sponsra lokala idrotts- och/eller kulturinitiativ. Andemeningen är alltid att bidra till att människor ska kunna mötas i något som lyfter deras vardag. Välmående skapar tillväxt, och då inte bara som kronor och ören. Inspirerade människor blir i förlängningen inspirerande människor.

Det är därför vi på Sinnebild är med och arrangerar MODERN LXVE i Eskilstuna. Vi tror att kvällar med fina människor och fin musik är en bra katalysator som kan skapa morgondagens samhälle … och affärer.