Sinnebild logotyp

Om sinnebild

Vi har hängt med i branschen länge; redan 1975 startade Sinnebild sin verksamhet. I byråsammanhang är det jättelänge sedan, men under åren har så klart verksamheten utvecklats. Idag täcker vi in hela kommunikationsresan – från övergripande koncept och strategi till produktion av allt från digitalt material, print och nyhetsbrev till pr, foto, animationer, sociala medier, film, ljud… ja, allt som behövs för att säkerställa att du kommunicerar på ett effektivt och resultatinriktat sätt.

Vi hjälper dig att göra rätt, helt enkelt.

Peter Marchione

Peter Marchione

Ljud- och textdesigner / VD

Peter är pr-utbildad copy med erfarenhet av många olika branscher; från it-system för offentlig upphandling och magasin om LSS, till content marketing om lösögonfransar och marknadsföring av svindyr hifi. Peter jobbar även med design av ljud/oljud och rykten gör gällande att han har Mälardalsrekord i espressodrickande.

Linn Eldin

Linn Eldin

Creative Director/Delägare

Linn är från början illustratör och har lång erfarenhet inom reklambranschen. Hon har ett helhetstänk för branding och tillsammans med sina kollegor skapar hon innehåll och kampanjer som engagerar. Linn har även bestämda ritualer när det kommer till te; hennes mugg måste rymma ungefär lika mycket som en mindre badbalja.

Jesper Lund

Jesper Lund

Medie- och webbutvecklare

Inte nog med att Jesper har järnkoll på det här med foto och film, han har även magisterexamen inom datavetenskap. Det är väldigt bra när saker ska animeras, kodas och effektiviseras. Jesper är också den som skräddarsyr WordPress-pluggar och gör hemsidor säkra. Dessutom är han svårslagen när det kommer till att animera bläckfiskarmar.

Agnes Besterman

Agnes Besterman

Art Director

Agnes är ett kreativt tillskott här på Sinnebild och hjälper våra kunder med den visuella aspekten av kommunikationen. Hon arbetar bland annat med magasinlayout, UI-design för webb, nyhetsbrev, trycksaker, kampanjkoncept, sociala medier och har gjort cirka 100 000 rörliga banners! Agnes har ett öga för att skapa innehåll med det där lilla extra.

Om Verkshöjden

Lokalerna som idag bär namnet Verkshöjden har tidigare varit både verktygsfabrik och konstateljé. Under ett helt sekel har kultur och produktion mötts här – mitt i Torshälla. Denna röda tråd går igen i den relation som anca inredningsarkitekter, ArtRepublic och Sinnebild har med varandra. I olika projekt strävar de tre företagen efter att samverka, hitta synergier och komplettera varandra.
Solros med folk i soffor i bakgrunden
Verkshöjden, kaffebar
Verkshöjden, loungedel med gula soffa och tavlor på väggen övermålade med ett tjockt gult streck.
Verkshöjden, konferenserum med stor tv på väggen
Verkshöjden, soffdel med parasoll från ovanvåning
Verkshöjden, kaffelatte på gul bänk med fönster i bakgrunden
Verkshöjden, Neontext, "Här äle lä"